O nama

Autopromet je jedan od najvećih ovlašćenih dilera i servisera Citroën vozila u Srbiji. Kod nas, možete izabrati Vaše novo Citroën vozilo, održavati ga po najvišim standardima i u najkraćem roku ili poručiti odgovarajući deo za Vaš Citroen automobil.

Posedujemo visok nivo radne i tehnološke osposobljenosti, fokusirani smo na Vaše potrebe i konstantno unapređujemo nivo usluga uz ponudu aktuelnih modela vozila koji su Vam na raspolaganju u najkraćem roku.

Naša ponuda automobila obuhvata sve aktuelne modele koje Vam, zahvaljujući sveobuhvatnoj usluzi, možemo staviti na raspolaganje u najkraćem mogućem roku. Posetite nas u našem prodajnom salonu ili se informišite putem našeg web sajta i pročitajte o svakom modelu na stranicama odgovarajućeg modela.

U svom sastavu Autopromet sadrži servis opremljen savremenom tehnologijom, a naša tehnička lica su prošla najstrože standarde obuke kompanija Citroën. Na raspolaganju su Vam mehaničarske usluge, limarsko-farbarske usluge, auto-dijagnostika, usluge auto-elektronike, vulkanizerske usluge i zamenska vozila.

Nudimo Vam i mogućnost nabavke originalnih Citroën rezervnih delova uz neizostavnu garanciju kako na delove tako i ugradnju.

Za Vas, sve usluge na jednom mestu. Vaš Autopromet.