CITROEN C5 AIRCROSS

Izaberi boju

Izaberi nivo opreme

FEEL

PureTech 130 S&S BVM6, BlueHDi 130 S&S BVM6 i BlueHDi 130 S&S EAT8.
Automatski klima uređaj, Citroën Connect Radio na 8“ ekranu u boji na dodir sa 6 zvučnika + DAB, 12,3“ TFT ekran za prikaz instrumenata i parametara, Bluetooth, 2 x USB, miror Screen, USB + 12V utičnica u kabini i prtljažniku, ESP + ASR (elektronska stabilizacija i sistem protiv proklizavanja), ABS + REF + AFU + automatsko aktiviranje lampica upozorenja pri naglom jakom kočenju), pomoć pri parkiranju na uzbrdici, električna parking kočnica, regulator i limitator brzine, active Safety break automatsko kočenje u nuždi + sistem upozorenja na, sudar, Coffee Break Alert, prepoznavanje znakova sa ograničenjem brzine, sistem za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, svi sigurnosni pojasevi sa pirotehničkim prekidačem i graničnikom sile vuče, isofix na bočnim sedištima u drugom redu, audio i svetlosno upozorenje na nepričvršćene sigurnosne pojaseve, 6 vazdušnih jastuka, mogućnost deaktivacije vazdušnog jastuka suvozača, LED dnevna svetla, automatsko uključivanje svetala, prednja svetla za maglu sa bočnim osveljenjem, zadnja svetla sa 3D efektom, indikator promene stepena prenosa (samo uz BVM), elektropodesivi i grejani spoljni retrovizori sa LED pokazivačima, električno sekvencijalno upravljanje prednjim i zadnjim prozorima sa zaštitom od uklještenja, električni servo upravljač, višefunkcionalni kožom obložen obruč upravljača, upravljač podesiv po visini i dubini, prednja sedišta podesiva po dužini, visini i nagibu, prednji nasloni za glavu sa podešavanjem visine, tri individualna i podesiva sedišta u drugom redu, tri podesiva naslona za glavu u drugom redu, akustično vetrobransko staklo, automatski Magic Wash brisači sa senzorom, hlađeno mesto za odlaganje ispod naslona za ruke, skladište ispred suvozača sa poklopcem, skladište u prostoru između prednjih sedišta, mesta za odlaganje u prednjim i zadnjim vratima, uzdužni krovni nosači, pod prtljažnika u dva nivoa, indirektna kontrola pritiska u pneumaticima, električni servo upravljač, 18“ aluminijumski točkovi i set za popravku pneumatika.

FEEL PACK

PureTech 130 S&S BVM6, PureTech 130 S&S EAT8 i BlueHDi 130 S&S EAT8.
FEEL PAKET + Kamera za vožnju unazad, pristup i pokretanje vozila bez ključa, dodatno zatamnjena zadnja bočna i zadnje staklo, elektrohromatski unutrašnji retrovizor, elektropreklopivi spoljni retrovizori, navigacioni uređaj na 8“ ekranu u boji osetljivom na dodir i 3D navigacioni sistem sa integrisanom mapom Evrope i upravljanje glasom.

SHINE

PureTech 130 S&S EAT8, PureTech 180 S&S EAT8, BlueHDi 130 S&S BVM6 i BlueHDi 130 S&S EAT8.
FEEL PACK PAKET + Akustično vetrobransko staklo. PACK DRIVE ASSIST (uz BVM6 menjač): adaptivni regulator/limitator brzine, sistem upozorenja na nepažnju vozača, prošireno prepoznavanje saobraćajnih znakova i preporuka za brzinu, automatsko prebacivanje duga/kratka svela, sistem za automatsko kočenje u slučaju opasnosti, aktivno nadgledanje mrtvih uglova, električno preklopivi spoljni retrovizori) PACK DRIVE ASSIST (uz EAT8 automatski menjač): Adaptivni regulator/limitator brzine sa funkcijom Stop&Go, sistem upozorenja na nepažnju vozača, prošireno prepoznavanje saobraćajnih znakova i preporuka za brzinu, automatsko prebacivanje duga/kratka svela, sistem za automatsko kočenje u slučaju opasnosti, aktivno nadgledanje mrtvih uglova, električno preklopivi spoljni retrovizori)

Dizajn Citroën C5 Aircross

NOVI PREDNJI DEO

Poboljšanja Citroën C5 Aircross učinila su ga još autoritativnijim i elegantnijim. Vertikalnija prednja strana naglašava odlučniji i prepoznatljiviji izgled.

LED SVETLOSNI POTPIS SA "V" UZOROM

Fino izrezbarena LED svetla u obliku slova V stvaraju 3D efekat svojim dizajnom nalik klaviru. Dnevna svetla visoke tehnologije daju automobilu prodoran izgled. Dark Vision LED farovi stvaraju diskretniji efekat. Oni stvaraju vizuelno jedinstvo sa maskom vozila u crnoj boji visokog sjaja i naglašavaju robusnost modela.

NOVI IDENTITET CITROËNA

Sa novim C5 Aircross, novi Citroën logo je takođe dobio novo značenje: postaje nezavisniji i odvojen od dnevnih svetala, što je novost i promena u odnosu na druge modele marke.

NOVI ZADNJI VIZUELNI POTPIS

ELEGANTAN I TEHNOLOŠKI

U skladu s prednjim delom vozila, novi Citroën C5 Aircross ima novi 3D LED svetlosni potpis pozadi. Optička jedinica je prekrivena strukturiranim i zatamnjenim staklom koje prati oblik 3 LED modula. Poput prednjeg dela automobila, suptilna animacija “tipke klavira” pojačava duboki 3D efekat svetlosnog potpisa.

NOVI PROFIL

Novi Citroën C5 Aircross obogaćen je s nekoliko novih stilskih elemenata za još elegantniju i moderniju siluetu:
Nove dvobojne, dijamantno izrezane 18-inčne PULSAR aluminijske felne;
Nova Noir Brillant crna kućišta retrovizora koja savršeno nadopunjuju i odgovaraju stubovima vetrobrana;
Funkcionalni krovni nosači s novim mat crnim umetkom s donje strane;
Novi Airbump® paketi boja koji odražavaju boju umetaka koji krase prednji deo automobila.

MOGUĆNOSTI PERSONALIZACIJE

Novi Citroën C5 Aircross dostupan je u 6 boja: Banquise beloj, Nacré beloj, Perla Nera crnoj, Platinium sivoj, Acier sivoj i Bleu Eclipse plavoj, potpuno nove boje na paleti. Ova izuzetno elegantna, duboka boja izgleda tamno ili gotovo crno, ovisno o uslovima spoljašnjeg osvetljenja.
Kako bi se naglasio karakter i elegancija SUV-a C5 Aircross, dostupna su 3 nova paketa boja: Glossy Black, Dark Chrome i Energetic.
Dvobojna kombinacija vozila (kombinacija sa crnim Perla Nera krovom, dostupan uz neke boje karoserije) čini automobil još jedinstvenijim.

ROBUSTAN I ZAŠTITAN DIZAJN

Sportska silueta Citroën C5 Aircross, koja odiše snagom i bezbednošću, nastavlja da nosi sve karakteristične atribute SUV-a: 230 mm razmak od tla; Veliki točkovi prečnika 720 mm; Zaštita od 360°, uključujući Airbump ® i blatobrane; Prepoznatljivi i funkcionalni krovni nosači; Dominantna vozačka pozicija.

Unutrašnjost Citroën C5 Aircross

MATERIJALI IZABRANI DA ISTAKNU UDOBNOST I LUKSUZ

Moderniji standardni ambijent i četiri nova Advanced Comfort ambijenta stvaraju elegantniju, dinamičniju i kvalitetniju atmosferu.

Wild Black ambijent: nova strukturirana tkanina u crnoj boji i nova siva tkanina s efektom kože;
Urban Black ambijent: nova Alcantara crna i crna tkanina sa efektom kože;
Metropolitan Black ambijent: nova crna zrnasta koža i nova siva tkanina sa efektom kože;
Hype Black ambijent: nova Paloma perforirana koža i Blue Nappa koža.
Plavi ukrasni šavovi korišćeni u pet dizajna interijera savršeno odgovaraju ukrasnim šavovima na kvakama vrata i šarkama instrument table.

NOVA NAPREDNA KOMFORNA SEDIŠTA

Citroën C5 Aircross opremljen je novom generacijom Citroën Advanced Comfort® sedišta. Osim što su udobna na pogled, sedišta odlikuju dugotrajnom udobnošću u vožnji. Sedišta imaju penasto jezgro visoke gustine i dodatni sloj pene debljine 15mm i posebnu konstrukciju.
Za dodatan komfort vozača i suvozača možete naručiti i prednja sedišta s grejanjem i masažom.

TRI ODVOJENA ZADNJA SEDIŠTA

Novi Citroën C5 Aircross nudi tri odvojena,pomerajuća, naslona i preklopiva zadnja sedišta.

NOVI DIZAJN CENTRALNE KONZOLE

Visoka i široka središnja konzola takođe se može pohvaliti modernijim izgledom od tkanine sa imitacijom crne kože i sa hromiranim ukrasima. Za verzije sa automatskim menjačem, hromirana ručica menjača e-Toggle se nalazi ovde. Za verzije motora sa unutrašnjim sagorevanjem, postoji i ručica menjača koja može uključivati ​​funkciju Grip Control.

IZABERI SVOJU KOMBINACIJU

Prednosti Citroën C5 Aircross

CITROËN ADVANCED COMFORT® VEŠANJE

Ekskluzivno za Citroën, vešanje s progresivnim hidrauličnim jastucima® poboljšava apsorpciju nesavršenosti na putu i osigurava da putnici putuju u apsolutnoj udobnosti, stvarajući efekt “letećih tepiha”.

PANORAMSKI KROV

Velikodušni panoramski krov pruža izuzetnu svetlost i osećaj udobnosti u vozilu. Svako putovanje postaje iskustvo.

PRTLJAŽNIK SA LUKSUZNIM PROSTOROM

Novi Citroen C5 Aircross ima rekordni prtljažnik u segmentu: 580-720 litara za verziju motora sa unutrašnjim sagorevanjem i 460-600 litara za plug-in hibridnu verziju.

AUTOMATSKO OTVARANJE GEPEKA

Novi Citroen C5 Aircross je takođe dostupan sa zadnjim vratima sa otvaranjem bez upotrebe ruku. Ova karakteristika olakšava otvaranje prtljažnika jednostavnim pomeranjem noge ispod zadnjeg branika.

PROMIŠLJENI PROSTORI ZA SKLADIŠTENJE

Za udobno putovanje automobilom važno je i da sve potrebne stvari možete poneti sa sobom. Novi Citroën C5 Aircross nudi obilje praktičnog i funkcionalnog prostora za odlaganje stvari. Sa velikim pretincem za hlađenje ispod srednjeg naslona za ruke, pretincem za rukavice i velikim prostorima za odlaganje na vratima, zadovoljava sve vaše potrebe.

AKUSTIČNI LAMINIRANI PREDNJI PROZORI

Posebna pažnja posvećena je prednjim bočnim staklima novog Citroën C5 Aircross od laminiranog stakla. Osim što poboljšava sigurnost, povećava udobnost zbog bolje zvučne i toplotne izolacije.

Tehnologija Citroën C5 Aircross

12"3 DIGITALNI EKRAN

Potpuno prilagodljiv digitalni displej od 12″ 3 osigurava da imate sve bitne informacije o vožnji ravno ispred vaših očiju. Na primer, možete vidjeti:
Prikaz navigacijske mape;
Aktiviranje sistema pomoći vozaču;
Radni status hibridnog motora.

NOVI 10" HD DISPLEJ NA DODIR

Novi 10-inčni ekran novog Citroëna C5 Aircross ergonomičniji je: pruža direktan pristup klima-uređaju i omogućuje vozaču da se koncentriše na vožnju dok pregleda informacije. Ventilacijski otvori sada su instalirani ispod ekrana i ažurirani su zahvaljujući novom horizontalnom i oštrom dizajnu.

POMOĆ U VOŽNJI

Novi Citroën C5 Aircross nudi širok spektar sistema pomoći u vožnji koji povećavaju udobnost i sigurnost vozača i putnika. Među njima, vredi spomenuti Highway Driver Assist, sistem autonomne vožnje drugog nivoa koji kombinuje prilagodljivi tempomat sa Stop & Go i aktivnim upozorenjem za napuštanje trake.

HIGHWAY DRIVER ASSIST

Ovaj sistem, prikladan za sve vrste puteva, omogućuje vozaču da delimično delegira vožnju. Za ovaj sistem jednostavno odaberite brzinu od 30 km/h kako biste zadržali položaj novog Citroën C5 Aircross u njegovoj traci između linija povučenih na tlu. U kombinaciji s prilagodljivim tempomatom sa Stop & Go, vaš automobil se može zaustaviti i ponovno pokrenuti, u zavisnosti od vozila ispred vas. Vozač mora držati ruke na upravljaču. U svakom trenutku može ponovno preuzeti kontrolu.

HANDSFREE ULAZAK I START VOZILA

Ova funkcija automatski zaključa i otključa vrata vozila C5 Aircross kad mu se vozač približi ili od njega udalji. Za to mora vozač samo kod sebe imati ključ.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Sistem za naglo kočenje ograničava rizik od sudara. Radi od 5 km/h sa nepokretnim ili pokretnim objektima i sa pešacima. Vozač je upozoren ako se otkrije opasnost od sudara. Sistem će automatski aktivirati kočnice bez oslanjanja na reakciju vozača.

AUTOMATSKO PREBACIVANJE DUGIH SVETALA

Ovaj sistem upravlja prebacivanjem između dugih i kratkih svetala ukoliko u vožnji prepoznaje druga vozila koja se približavaju iz suprotnog smera ili nas pretiču. Sistem nudi optimalno osvetljenje tokom vožnje noću.

KONTROLA STABILNOSTI VUČE

Sa ESP radom, ova funkcija otkriva oscilacije prikolice i deluje na kočioni sistem vozila kako bi se osigurala stabilnost na bilo kojem vozilu opremljenom kukom za vuču.

PARK ASSIST

Ovo je aktivni sistem za pomoć pri parkiranju. Na zahtev vozača automatski pronalazi parkirng mesto i upravlja upravljačkim mehanizmom kako bi osigurao sigurno parkiranje. Sve što vozaču preostaje je uključiti stepen prenosa za vožnju unazad, a zatim ubrzati ili zakočiti.

PODESIVI TEMPOMAT

Sistem koristi kameru i radar da detektuje vozilo ispred i održava sigurnu udaljenost koju je odredio vozač, koristeći kočnice i gas dok vozilo potpuno ne miruje. Sistem takođe može ponovo pokrenuti automobil bez ikakvog unosa vozača.

SISTEM PRAĆENJA MRTVOG UGLA

Funkcija nadzora mrtvog ugla posebno je korisna na putevima s više od jedne trake. Narandžasto svetlo u uglu retrovizora upozorava vas na vozilo u vašem mrtvom uglu.

360 VISION

Ova funkcija olakšava manevrisanje prikazujući 360° pogled na vrh automobila i okolinu na ekranu osetljivom na dodir. Nudi tri različita pogleda i bira onaj koji najviše odgovara manevru. Željeni prikaz se može odabrati i ručno.

Galerija slika