CITROEN C4

Izaberi boju

Izaberi nivo opreme

LIVE

PureTech 100 S&S BVM6 i BlueHDi 110 S&S BVM6.
16“ čelični točkovi, 5“ TFT ekran za prikaz instrumenata i parametara, 6 vazdušnih jastuka,ABS + REF + AFU + automatsko aktiviranje lampica upozorenja pri naglom jakom kočenju), Active Safety Break automatsko kočenje u nuždi + sistem upozorenja na sudar, audio i svetlosno upozorenje na nepričvršćene sigurnosne pojaseve, batobrani i bočni štitnici u crnoj mat boji, Bluetooth, Citroën Connect Radio na 10“ ekranu u boji na dodir sa 4 zvučnika + DAB, Coffee Break Alert upozorenje na vreme za pauzu, daljinsko centralno zaključavanje, Driver Attention Alert, električni servo upravljač, električno sekvencijalno upravljanje prednjim i zadnjim staklima sa zaštitom od uklještenja, elektro podesivi i grejani spoljni retrovizori, ESP + ASR (elektronska stabilizacija i sistem protiv proklizavanja), farovi sa postupnim isključivanjem, funkcija „Guide Me Home“, halogena svetla, indirektna kontrola pritiska u pneumaticima, isofix na bočnim sedištima u drugom redu, klima uređaj, LED dnevna svetla, Mirror Screen, mogućnost deaktivacije vazdušnog jastuka suvozača, osvetljenje u prtljažnom prostoru, podešavanje vozačevog sedišta u 6 pravaca, pomoć pri parkiranju na uzbrdici, prepoznavanje ograničenja brzine s preporukom brzine tempomata, regulator i limitator brzine, set za popravku pneumatika, sistem za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, spoljne kvake na vratima i kućišta retrovizora u crnoj mat boji, svi sigurnosni pojasevi sa pirotehničkim prekidačem i graničnikom sile vuče, unutrašnja rasveta za prvi i drugi red sedišta, upravljač podesiv po visini i dubini, USB + 12V utičnica, zadnja klupa deljiva u odnosu 2/3 prema 1/3, zadnja svetla sa 3D efektom i zadnji branik u crnoj mat boji.

FEEL

PureTech 100 S&S BVM6, PureTech 130 S&S BVM6, PureTech 130 S&S EAT8, BlueHDi 110 S&S BVM6 i BlueHDi 130 S&S EAT8.
LIVE PAKET + Automatski dvozonski klima uređaj, oslanjanje na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima®, Citroën Connect Radio na 10“ ekranu u boji na dodir sa 6 zvučnika + DAB, 5“ ekran u boji za prikaz instrumenata i parametara, Bluetooth, Miror Screen, 2 USB prednje utičnice tip A i C + USB utičnica tip A pozadi, 12V prednja utičnica, pomoć pri parkiranju pozadi, otvori za vazduh za drugi red sedišta, Prednja LED svetla, dodatna LED svetla u obliku slova V, prednja LED svetla za maglu sa osvetljenjem u krivinama, automatski prednji brisači, zadnji branik u sjajnoj crnoj boji, kožni upravljač, ručno podešavanje vozačevog sedišta u lumbalnom delu, podešavanje suvozačevog sedišta u 6 pravaca, ojačana zvučna izolacija, dvopozicioni pod u prtljažnom prostoru i 18“ čelični točkovi.

FEEL PACK

PureTech 130 S&S BVM6, PureTech 130 S&S EAT8, BlueHDi 110 S&S BVM6 i BlueHDi 130 S&S EAT8.
FEEL PAKET + Citroën Connect NAV navigacija na ekranu od 10“, sedišta Advanced Comfort, Head Up podižući ekran u boji, 360° kamera za vožnju unazad, zadnji parking senzori, unutrašnjost URBAN GREY spoljne kvake na vratima u boji karoserije, unutrašnja LED rasveta za prvi i drugi red sedišta, elektrohomatski unutrašnji retrovizor, elektropreklopivi spoljni retrovizori i aluminijumske felne od 18“.

SHINE

PureTech 130 S&S BVM6, PureTech 130 S&S EAT8, PureTech 155 S&S EAT8, BlueHDi 110 S&S BVM6 i BlueHDi 130 S&S EAT8.
FEEL PACK PAKET + 360° kamera za vožnju unazad sa bočnim senzorima, prednji i zadnji parking senzori, nadzor „mrtvog ugla“, beskontaktni pristup i pokretanje vozila, automatsko prebacivanje dugih i kratkih svetala i zatamnjena zadnja stakla.

Karakteristike CITROËN C4

SNAŽNI STIL, JEDINSTVENI IDENTITET

Novi Citroën C4 se nameće svojom jedinstvenom pojavom kombinujući:

● Eleganciju, inovativnost i dinamičnost kompaktne berline. Uočljivi su aerodinamični oblik karoserije, prefinjene linije i prepoznatljivi grafički detalji, kao i novi svetlosni potpis i napred i pozadi.
● Snagu i karakter SUV-a nameću veliki točkovi i raskošne i isklesane linije.

20 SISTEMA ZA POMOĆ U VOŽNJI

20 tehnologija za pomoć u vožnji, koje povećavaju sigurnost, udobnost i bezbednost u kabini:

● Svakodnevna vožnja je olakšana uz: otvaranje i pokretanje vozila bez ključa Proximity, Park Assist i Vision 360, ekran u boji u visini očiju, automatsku zamenu dugih i kratkih svetala…
● Kretanje je sigurno i praćeno uz: Highway Driver Assist, prilagodljiv tempomat uz funkciju Stop&Go, sistem za nadzor mrtvog ugla, prošireno prepoznavanje znakova sa ograničenjem i preporukama brzine, Active Safety Brake…

CITROËN ADVANCED CONFORT®

Sedišta Advanced Comfort, ekskluzivna Citroënova inovacija, su napravljena od:

● Deblje pene od 15mm, koja pruža mekoću i dobru potporu već od prvog kontakta
● Veoma guste pene koja pruža optimalnu udobnost, efikasnije prigušivanje vibracija, sprečava propadanja i obezbeđuje duže trajanje.

VELIKI PROSTOR PRTLJAŽNIKA

Sa velikim prtljažnikom zapremine 380 litara, koji omogućava jednostavan utovar, novi Citroën C4 spada među najtraženiji automobil u svom segmentu. Dostupan je i pod u dva nivoa s kojim se može prtljažni prostor pregraditi i dobiti potpuno ravan pod kada je zadnja klupa za sedenje preklopljena. Takođe, može se postaviti i u kosi položaj, što olakšava utovar prtljaga u prtljažnik.

POVEZIVANJE

CITROËN C4 nudi i najbolja rešenja za povezivanje:

  • 10-inčni ekran na dodir preko kojeg korisnik može izabrati podešavanja za vozilo, pristupiti multimedijskom sistemu i telefonu, klima uređaju i navigacijskom sistemu. Moguće je upravljati glasovnim komandama;
  • Connect Play sa funkcijom Mirror Screen koji je kompatibilan sa protokolima Android Auto i Apple CarPlay,
  • bežično punjenje pametnog telefona,
  • Connect Assist, usluge za poziv u nuždi i poziv automobilske asistencije s geolokacijom vozila koje su besplatno dostupne 24 sata na dan, 7 dana u nedelji,
  • Connect Nav povezivi navigacijski sistem 3D najnovije generacije,
  • kamera Connected CAM Citroën®

Prednosti CITROËN C4

AUTOMATSKI MENJAČ EAT8

8-stepeni automatski menjač EAT8 deluje u povezanosti s novom ručicom menjača od metala sa simetričnim ukrasom. Omogućava tri položaja (R, N i D) s kojima jednostavno odaberemo brzinu za vožnju unazad, prazni hod ili brzinu za vožnju napred, a na njoj se nalaze i dvije tipke na pritiskanje:

P za režim Parking,
M za režim Manuelni kod benzinskog ili dizel motora.

CITROËN OSLANJANJE NA HIDRAULIČNIM PROGRESIVNIM JASTUCIMA®

Novi C4 je opremljen Citroënovim oslanjanjem na Hidrauličnim progresivnim jastucima® koji nude vrhunski nivo udobnosti i efekat letećeg ćilima kako bi se obezbedilo zadovoljstvo u kabini i dinamičnost i udobnost u vožnji.

VELIKI STAKLENI PANORAMSKI KROV

Novi Citroën C4 ima veliki panoramski stakleni krov koji može da se otvori i koji putničku kabinu ispunjava svetlošću. Ima i električni zastor kojim se podešava nivo svetlosti.

Dizajn CITROËN C4

INOVATIVAN I TEHNOLOŠKI USAVRŠEN PREDNJI DEO

Citroën C4 stvara energični i izražajni izgled kroz:

● Visoki i izrezbareni poklopac motora,
● Prednji deo koji preuzima nove estetske kodove Citroëna: svetlosni potpis u V, prednja svetla u dva nivoa i hromirane ševrone koji se protežu celom širinom vozila,
● Citroënovu tehnologiju 100% LED Vision dostupnu za dnevna svetla, farove i maglenke.

AERODINAMIČNI PROFIL

Potpuno dinamični profil nudi luksuzne površine isprepletene sa mekim i mišićavim linijama karoserije, koje su postavljene “uz telo” i, na taj način, obezbeđuju snagu i karakter vozila.

Kratki prednji i zadnji prepusti u kombinaciji sa točkovima velikog prečnika (690 mm) i klirensom od 156 mm, većim od konkurencije, pružaju vozilu jedinstveno, izražajno i samopouzdano uzdignuto držanje, zbog čega deluje “spreman za akciju”.

DINAMIČAN I ROBUSAN ZADNJI DEO

Zadnji deo pruža vozilu dinamičnost i robusnost, a istovremeno naglašava veliku zapreminu prtljažnika (380 L).

Sa kosim zadnjim staklom, aerodinamičnim spojlerom i svetlima povezanim sjajnom crnom trakom, novi C4 nudi jedinstven i potpuno drugačiji izgled i predstavlja potpuno novi LED svetlosni potpis u V.

31 KOMBINACIJA SPOLJAŠNOSTI, 6 KOMBINACIJA UNUTRAŠNJOSTI

● 7 boja karoserije: bela Banquise, crna Obsidien, siva Acier, siva Platinium, crvena Elixir, braon Caramel i plava Iceland.

● 5 kolor paketa: Glossy Black, Sable Métal, Gris Texturé, Anodised Deep Red i Anodised Blue, od kojih je poslednji ekskluzivno dostupan na novom ë-C4 100% ëlectric.

● 6 unutrašnjih uređenja sa toplim materijalima u tamnim ili živopisnim bojama: standardno uređenje i 5 dodatnih uređenja sa sedištima Advanced Comfort: Urban Grey, Metropolitan Grey, Metropolitan Blue, Hype Black i Hype Red.

Galerija slika