CITROEN C3

Izaberi boju

Izaberi nivo opreme

YOU

PureTech 82 S&S BVM, PureTech 110 S&S BVM6 i BlueHDi 100 S&S BVM.

Klima uređaj, Digitalni audio sistem sa 5“ ekranom na dodir i 4 zvučnika, Bluetooth i USB priključak, komande na upravljaču, lajsna instrument table u crnoj sjajnoj boji, LED dnevna svetla, LED prednja svetla, LED zadnja svetla sa 3D efektom, ukrasni poklopac točka od 15″ ARROW, set za privremenu popravku pneumatika, ABS + REF sistem protiv blokiranja točkova i distribucija elektronske sile kočenja, AFU sistem za pomoć pri naglom kočenju + svetla upozirenja kod naglog kočenja, ESP + ASR električna kontrola stabilnosti i sistem protiv klizanja, pomoć pri kretanju na uzbrdici, prednji vazdušni jastuci, bočni vazdušni jastuci, vazdušne zavese, upozorenje na otkopčane pojaseve, naslon zadnje klupe deljiv u odnosu 2/3 prema 1/3, daljinsko centralno zaključavanje, detekcija nedovoljnog pritiska u pneumaticima, vozačevo sedište podesivo po visini, električni servo upravljač podesiv po visini i dubini, električni podizači prednjih stakala, električno podesivi i grejani spoljni retrovizori, putni računar, indikator promene stepena prenosa, upozorenje o neželjenom prelasku preko linije, prepoznavanje saobraćajnih znakova sa ograničenjem brzine, upozorenje na vozačevu nepažnju, coffee Break Alert upozorenje na predugu vožnju, spoljne ručice na vratima u boji karoserije, kućišta spoljnih retrovizora u sjajnoj crnoj boji i regulator-limitator brzine.

C-SERIE

PureTech 82 S&S BVM, PureTech 110 S&S BVM6 i BlueHDi 100 S&S BVM.

YOU PAKET +
Automatski klima uređaj, digitalni audio sistem za 7“ ekranom na dodir i 6 zvučnika, mirror Screen funkcija za povezivanje sa pametnim telefonom, elektros klopivi spoljni retrovizori, prednja svetla za maglu, štitnik Airbump® u crnoj boji sa belim ukrasnim elementom i ukrasni poklopac točka od 16″ 3D.

SHINE

PureTech 82 S&S BVM, PureTech 110 S&S BVM6, PureTech 110 S&S EAT6 (automatik) i BlueHDi 100 S&S BVM.

C-SERIE PAKET +
Dvobojni krov, zadnji parking senzori, automatsko paljene dnevnih svetala, automatsko paljenje brisača sa senzorom za kišu.Električni i sekvencijalni prednji podizači stakala sa zaštitom od priklještenja i aluminijumske felne 16“ MATRIX.

Karakteristike Citroen C3

Novi prednji deo

Prednji deo novog Citroëna C3 označava novu etapu Citroënove game po pitanju stila. Snažniji i dinamičniji prednji deo je pronašao svoju inspiraciju u konceptualnom vozilu CXPERIENCE.

97 KOMBINACIJA PERSONALIZACIJE

Novi Citroën C3 je veoma živopisan model i razlikuje se od ostalih vozila u svom segmentu. Ta razlika se naročito vidi u mogućnostima personalizacije kroz 97 spoljašnjih kombinacija, 3 krovna ukrasa, 3 unutrašnja uređenja i 2 nova oblika felni.

CITROËN ADVANCED CONFORT®

Novi Citroën C3 je dizajniran tako da svako putovanje bude prijatno iskustvo. Uživanje u kabini je pojačano uz nova sedišta Citroën Advanced Comfort.

12 SISTEMA ZA POMOĆ U VOŽNJI

Novi Citroën C3 ima 12 sistema za pomoć u vožnji. Ovi sistemi pružaju sigurnost, olakšavaju upravljanje, prate vožnju i smanjuju opasnost od sudara.

AUTOMATSKI MENJAČ EAT6

Za još bezbrižniji i opušteniji doživljaj za volanom, novi Citroën C3 dostupan je uz motor s automatskim menjačem EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6).

300-LITARSKI PRTLJAŽNIK

U prednjim vratima novog Citroëna C3 nalaze se prostrana mesta za odlaganje. Na kraju nema kompromisa u pogledu prtljaga jer Citroën C3 nudi velikodušan prtljažnik od 300 litara zapremine.

Personalizacija Citroen C3

7 RAZLIČITIH BOJA KAROSERIJE

Uz postojeće boje karoserije (crna Perla Nera, siva Acier, siva Platinium, Sable i bela Banquise) dostupne su i dve nove svetle boje, crvena Elixir i plava Spring.

4 RAZLIČITE BOJE KROVA

Citroën C3 dostupan je sa novom modernom smaragdnom plavom bojom Émeraude (uz postojeće belu Opale, crnu Onyx i crvenu Aden). Boje krova uklapaju se sa bojom unutrašnjih retrovizora i nalepnicom zadnjeg ugaonog stuba.

TRI KROVNE DEKORACIJE

Crvena, Émeraude ili Techwood. Odlučite se za individualni izgled krova i za svoj Citroën C3 odaberite jedan od tri grafička motiva iz ponude.

TRI KOMBINACIJE UNUTRAŠNJOSTI

Pored serijske kombinacije unutrašnjosti sa čistim izgledom, za Citroën C3 su uz doplatu dostupne i dve kombinacije unutrašnjosti koje uključuju posebne presvlake sedišta i dodatke u boji.

4 PAKETA BOJA

Paket boja je skup raznobojnih dodataka. Uključuje ukrasne umetke za prednje farove i okvir zaštitnih elemenata Airbump®. Za novi Citroën C3 dostupan je paket boja u smaragdno plavoj boji, koja će se kao nova boja pridružiti crnoj, beloj i crvenoj boji.

12 SISTEMA ZA POMOĆ U VOŽNJI

POMOĆ PRI PARKIRANJU NAPRED

OTKLJUČAVANJE VOZILA BEZ KLJUČA

ACTIVE SAFETY BREAK

POMOĆ PRI KRETANJU NA UZBRDICI

POMOĆ PRI PARKIRANJU NAPRED

Sistem za jednostavniju vožnju u gradu ima šest senzora za pomoć za čeono parkiranje koji po potrebi aktiviraju zvučno upozorenje.

OTKLJUČAVANJE VOZILA BEZ KLJUČA

Ovaj sistem omogućava zaključavanje/otključavanje i pokretanje vozila s ključem u džepu. Vozilo prepoznaje svog vozača čim se približi.

ACTIVE SAFETY BREAK

Ovaj sistem kočenja u nuždi smanjuje opasnost od sudara. Deluje već pri brzini od 5 km/h i više, sprečava sudare sa statičnim i pokretnim preprekama i s pešacima. Ako vozač nakon upozorenja na opasnost od sudara ne reaguje, sistem automatski aktivira kočenje vozila.

POMOĆ PRI KRETANJU NA UZBRDICI

Ovaj sistem za pomoć olakšava kretanje na uzbrdici. Sistem sprečava neželjeno kretanje vozila na uzbrdici kada se pusti papučica kočnice te deluje na uzbrdicama nagiba većeg od 3% i stabilizuje vozilo tokom dve sekunde.

UPOZORENJE NA VOZAČEVU NEPAŽNJU

UPOZORENJE NA NENAMERNU PROMENU VOZNE TRAKE

TEMPOMAT UZ POŠTOVANJE OGRANIČENJA BRZINE KAO REFERENTNE VREDNOSTI

KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD

UPOZORENJE NA VOZAČEVU NEPAŽNJU

Ovaj sistem procenjuje koliko je vozač pozoran tako što prepoznaje odstupanje od putanje u odnosu na podne oznake na putu. Ova funkcija je posebno prilagođena na brzim putevima pri brzini većoj od 65 km/h.

UPOZORENJE NA NENAMERNU PROMENU VOZNE TRAKE

Ovaj sistem pomaže u sprečavanju smanjenu pažnju vozača ili trenutke nepažnje za volanom pri brzini većoj od 60 km/h. Kada vozilo pređe belu liniju, a da pritom nije uključen pokazivač smera, sistem aktivira upozorenje. Vozač dobija zvučno i vizualno upozorenje kada pređe crtu.

TEMPOMAT UZ POŠTOVANJE OGRANIČENJA BRZINE KAO REFERENTNE VREDNOSTI

Funkcija prepoznavanja saobraćajnih znakova i preporučivanja brzine beleži prepoznatu brzinu i predlaže vam novu referentnu vrednost tempomata-limitatora brzine vozila.

KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD

Prelaskom u vožnju unazad kamera omogućuje prikaz prostora iza vozila na glavnom ekranu. Ovaj pogled karakterističan je po tome što se prikazuju i oznake koje menjaju boju kako se približavate prepreci. Zaista prošireno vidno polje koje će olakšati manevrisanje.

UPOZORENJE ZA ODMOR U TOKU VOŽNJE (COFFEE BREAK ALERT)

AUTOMATSKO PREBACIVANJE DUGIH SVETALA

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

SISTEM ZA KONTROLU MRTVOG UGLA

UPOZORENJE ZA ODMOR U TOKU VOŽNJE (COFFEE BREAK ALERT)

Sistem upozorava vozača kada je vreme za odmor, odnosno nakon dva sata vožnje pri brzini većoj od 65 km/h.

AUTOMATSKO PREBACIVANJE DUGIH SVETALA

Ova funkcija upravlja prebacivanjem dugih i kratkih svetala kada prepozna druga vozila u saobraćaju.

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Sistem prepoznaje saobraćajne znakove s ograničenjem brzine i o njima obaveštava vozača. Ova brzina može se zabeležiti kao referentna vrednost tempomata – limitatora brzine. Može se primeniti pri bilo kojoj brzini. Sistem prepoznaje i saobraćajne znakove za prestanak ograničenja brzine.

SISTEM ZA KONTROLU MRTVOG UGLA

Ovaj sistem s prikazom simbola u spoljašnjim retrovizorima upozorava na prisutnost vozila u mrtvom uglu. Sistem deluje prema istom principu kao senzori za vožnju unazad te je veliki adut, na primer u pogledu sigurnosti na gradskim ulicama.

Galerija slika