CITROEN C3 AIRCROSS

Izaberi boju

Izaberi nivo opreme

FEEL

PureTech 110 S&S BVM6 i BlueHDi 110 S&S BVM6.
Klima uređaj, Citroën Connect digitalni radio na ekranu u boji osetljivom na dodir od 7“ sa 6 zvučnika, bluetooth, USB, AUX i 12 V utičnica u putničkom prostoru, ABS, ESP, AFU, ESP, ASR, pomoć pri pokretanju vozila na nagibu (Hill Start Assist), prednji, bočni vazdušni jastuci i vazdušne zavese, tempomat i limitator brzine, indirektna kontrola pritiska u pneumaticima, upozorenje na otkopčane pojaseve, zatezači sigurnosnih pojaseva za prednja sedišta dve ISOFIX kopče na zadnjim sedištima, upozorenje na neželjeni prelazak preko linije, prepoznavanje saobraćajnih znakova za ograničenje brzine, coffee Break Alert, daljinsko centralno zaključavanje, centralni LCD ekran na instrument tabli, putni računar, indikator promene stepena prenosa, poklopac prtljažnog prostora, skladišni prostor u prednjim i zadnjim vratima, držač za 2 čaše, električni servo upravljač podesiv po visini i dubini, elektropodizač prednjih stakala, elektropodesivi spoljni retrovizori , automatsko zaključavanje vrata i prtljažnika prilikom startovanja, senzor za temperaturu, prednji halogeni farovi, LED dnevna svetla, zadnja LED svetla sa 3D efektom, automatsko paljenje dnevnih svetala, osvetljenje putničkog prostora napred i pozadi, ručice na vratima u boji karoserije, kućišta spoljnih retrovizora u crnoj boji, blatobrani i pragovi u crnoj boji, spojler u boji karoserije, vozačevo sedište podesivo po visini, fiksna zadnja klupa deljiva u odnosu 2/3 – 1/3, set za popravku pneumatika i 16″ čelične felne sa ukrasnim 3D poklopcem.

FEEL PACK

PureTech 110 S&S BVM6, PureTech 130 S&S EAT6, BlueHDi 110 S&S BVM6 i BlueHDi 120 S&S EAT6.
FEEL PAKET + Zadnji parking senzori, prednja svetla za maglu, uzdužni krovni nosači u crnoj boji, paket Color Black, multifunkcionalni upravljač obložen kožom, električni sekvencijalni podizači stakala napred i pozadi sa zaštitom od priklještenja, elektropodesivi grejani i preklapajući spoljni retrovizori, dodatno zatamnjena zadnja stakla i pomoć pri parkiranju pozadi.

SHINE

PureTech 110 S&S BVM6, PureTech 130 S&S EAT6, BlueHDi 110 S&S BVM6 i BlueHDi 120 S&S EAT6.
FEEL PACK PAKET + Automatski klima uređaj, citroën NAV navigacioni sistem, ekran na dodir od 9“, mirror Screen, automatski prednji brisači sa senzorom za kišu, upozorenje na opasnost od sudara, active Safety Brake, naslon za ruke između prednjih sedišta i 16″ aluminijumske felne.

Karakteristike Citroën C3 Aircross

SEDIŠTA ADVANCED COMFORT®

Novi C3 Aircross SUV pojačava iskustvo udobnosti u kabini svojim novim sedištima Citroën Advanced Comfort.

MODULARNOST

Novi C3 Aircross SUV predstavlja reper po pitanju modularnosti zahvaljujući zadnjim sedištima čiji se nasloni preklapaju 2/3 – 1/3 i koja mogu da klizaju u 2 nezavisna dela do 150mm, kao i mogućnosti spuštanja suvozačevog sedišta tako da je moguće prenošenje predmeta dužine do 2,4m.

PROSTRANOST

Novi C3 Aircross SUV ima referentnu prostranost, koja je dizajnirana tako da bude dovoljna za sve putnike.

GRIP CONTROL

Novi Citroën C3 Aircross SUV može da se upusti u avanturu i van grada zahvaljujući asistenciji Grip Control i Hill Assist Descent.

70 KOMBINACIJA U BOJI

Za spoljašnje površine postoji više mogućnosti za personalizaciju izgleda, jer je u ponudi čak 70 različitih kombinacija koje se mogu sastaviti od sedam boja karoserije, četiri paketa u boji i dve boje krova. Za zadnje ugaono staklo dostupne su tri nove animacije u povezanosti s paketima u boji:

– Freeglass Orange za paket u boji Anodised Orange,
– Freeglass White za paket u boji White,
– Chrome i glass za pakete u boji Shiny Black i Anodised Dark Blue.

NOVI 9-INČNI EKRAN NA DODIR

Novi SUV Citroën C3 Aircross opremljen je i novim 9-inčnim ekranom koji pruža bolju ergonomiju i praktičniju upotrebu.

12 SISTEMA ZA POMOĆ U VOŽNJI

HEAD-UP DISPLAY

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

TEMPOMAT UZ POŠTOVANJE OGRANIČENJA BRZINE KAO REFERENTNE VREDNOSTI

AUTOMATSKO PREBACIVANJE DUGIH SVETALA

HEAD-UP DISPLAY

Projekcijski pokazivač u boji u visini očiju predstavlja uređaj koji se nalazi u vozačevom vidnom polju i prikazuje važne informacije za vožnju.

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Sistem prepoznaje saobraćajne znakove s ograničenjem brzine i o njima obaveštava vozača. Ova brzina može se zabeležiti kao referentna vrednost tempomata – limitatora brzine. Može se primeniti pri bilo kojoj brzini. Sistem prepoznaje i saobraćajne znakove za prestanak ograničenja brzine.

TEMPOMAT UZ POŠTOVANJE OGRANIČENJA BRZINE KAO REFERENTNE VREDNOSTI

Funkcija prepoznavanja saobraćajnih znakova i preporučivanja brzine beleži prepoznatu brzinu i predlaže vam novu referentnu vrednost tempomata-limitatora brzine vozila.

AUTOMATSKO PREBACIVANJE DUGIH SVETALA

Ova funkcija upravlja prebacivanjem dugih i kratkih svetala kada prepozna druga vozila u saobraćaju.

UPOZORENJE NA NENAMERNU PROMENU VOZNE TRAKE

SISTEM ZA KONTROLU MRTVOG UGLA

UPOZORENJE NA VOZAČEVU NEPAŽNJU

PARK ASSIST

UPOZORENJE NA NENAMERNU PROMENU VOZNE TRAKE

Ovaj sistem pomaže u sprečavanju smanjenja pažnje vozača ili trenutke nepažnje za volanom pri brzini većoj od 60 km/h. Kada vozilo pređe belu liniju, a da pritom nije uključen pokazivač smera, sistem aktivira upozorenje. Vozač dobija zvučno i vizualno upozorenje kada pređe liniju.

SISTEM ZA KONTROLU MRTVOG UGLA

Ovaj sistem s prikazom simbola u spoljašnjim retrovizorima upozorava na prisutnost vozila u mrtvom uglu. Sistem deluje prema istom principu kao senzori za vožnju unazad te je veliki adut, na primer u pogledu sigurnosti na gradskim ulicama.

UPOZORENJE NA VOZAČEVU NEPAŽNJU

Ovaj sistem procenjuje koliko je vozač pozoran tako što prepoznaje odstupanje od putanje u odnosu na podne oznake na putu. Ova funkcija je posebno prilagođena na brzim putevima pri brzini većoj od 65 km/h.

PARK ASSIST

To je aktivan sistem za pomoć pri pravougaonom i bočnom parkiranju. Na vozačev zahtev automatski potraži parking mesto i upravlja upravljačkim mehanizmom, čime se pobrine za sigurno parkiranje. Vozaču ostaje samo da prebaci u brzinu za vožnju unazad i zatim ubrzava odnosno koči.

UPOZORENJE ZA ODMOR U TOKU VOŽNJE (COFFEE BREAK ALERT)

KAMERA ZA POMOĆ PRI VOŽNJI UNAZAD TOP REAR VISION

OTKLJUČAVANJE I POKRETANJE VOZILA BEZ KLJUČA

SISTEM ZA POMOĆ PRI KRETANJU NA UZBRDICI

UPOZORENJE ZA ODMOR U TOKU VOŽNJE (COFFEE BREAK ALERT)

Sistem upozorava vozača kada je vreme za odmor, odnosno nakon dva sata vožnje pri brzini većoj od 65 km/h.

KAMERA ZA POMOĆ PRI VOŽNJI UNAZAD TOP REAR VISION

Prilikom prebacivanja u brzinu za vožnju unazad, kamera prikazuje na 9-inčnom ekranu na dodir sliku područja iza vozila na kojoj su navedene oznake u boji koje prikazuju udaljenost od eventualnih prepreka te rekonstruisanu sliku područja iza vozila prikazanu pod uglom od 180°.

OTKLJUČAVANJE I POKRETANJE VOZILA BEZ KLJUČA

Ovaj sistem omogućava zaključavanje/otključavanje i pokretanje vozila s ključem u džepu. Vozilo prepoznaje svog vozača čim se približi.

SISTEM ZA POMOĆ PRI KRETANJU NA UZBRDICI

Ovaj sistem za pomoć olakšava kretanje na uzbrdici. Sistem sprečava neželjeno kretanje vozila na uzbrdici kada se pusti papučica kočnice te deluje na uzbrdicama nagiba većeg od 3% i stabilizuje vozilo tokom dve sekunde.

Galerija slika