CITROEN C3 BUSINESS

Izaberi boju

Izaberi nivo opreme

Business

N1 PureTech 82 S&S BVM

N1 BlueHDi 100 S&S BVM.

BUSINESS PAKET
Klima uređaj, digitalni audio sistem sa 5“ ekranom na dodir i 4 zvučnikaBluetooth i USB priključak, komande na upravljaču, lajsna instrument table u crnoj sjajnoj boji, LED dnevna svetla, LED prednja svetla, LED zadnja svetla sa 3D efektom, ukrasni poklopac točka od 15″ ARROW, set za privremenu popravku pneumatika, ABS + REF sistem protiv blokiranja točkova idistribucija elektronske sile kočenja, AFU sistem za pomoć pri naglom kočenju + svetla upozorenja kod naglog kočenja, ESP + ASR električna kontrola stabilnosti i sistem protiv klizanja, pomoć pri kretanju na uzbrdici, prednji vazdušni jastuci, bočni vazdušni jastuci, vazdušne zavese, upozorenje na otkopčane pojaseve, naslon zadnje klupe deljiv u odnosu 2/3 prema 1/3, daljinsko centralno zaključavanje, detekcija nedovoljnog pritiska u pneumaticima, vozačevo sedište podesivo po visini, električni servo upravljač podesiv po visini i dubini, električni podizači prednjih stakala, električno podesivi i grejani spoljni retrovizori, putni računar, indikator promene stepena prenosa, upozorenje o neželjenom prelasku preko linije, prepoznavanje saobraćajnih znakova sa ograničenjem brzine, upozorenje na vozačevu nepažnju, Coffee Break Alert upozorenje na predugu vožnju, spoljne ručice na vratima u boji
Karoserije, kućišta spoljnih retrovizora u sjajnoj crnoj boji i Rregulator-limitator brzine.

Karakteristike Citroen C3 Business

NOVE TEHNOLOGIJE ZA POVEZIVANJE

Novi Citroën C3 Business ima opciju za nove Citroënove usluge povezivanja: Connect Assist za sigurnost i asistenciju, Connect Nav navigacioni uređaj sa touchscreen tabletom od 7’’ i Connect Play za kopiranje smartphona i za više informacija i zabave. Ovo su potpuno moderne usluge koje olakšavaju svakodnevni život.

PRTLJAŽNIK OD 300L I PRAKTIČNE PREGRADE

Novi Citroën C3 Business poseduje centralnu pregradu koja maksimalno oslobađa prostor u prednjem delu vozila i koja je dopunjena velikom pregradom za rukavice od 6,25 litara. Kako bi zadovoljio sve vaše poslovne potrebe, on ima prtljažnik od 300 litara.

CITROËN ADVANCED CONFORT®

Novi Citroën C3 Business ima opciju za program Citroën Advanced Comfort® za još veće uživanje u vozilu. Ovaj program se ističe pažnjom koja je posvećena oslanjanju i zvučnoj izolaciji, tako da dobijate utisak da ste u čauri. Novi C3 je preuzeo i sedišta Advanced Comfort koja su 100% Citroënova inovacija.

12 SISTEMA ZA POMOĆ U VOŽNJI

Novi Citroën C3 Business ima opciju za 12 sistema za pomoć u vožnji. Ovi sistemi pomažu u upravljanju, poboljšavaju vidljivost i smanjuju opasnost od sudara. Putujte bezbedno.

Prednosti Citroen C3 Business

EFIKASNI MOTORI

Novi Citroën C3 Business ima gamu benzinskih PureTech i dizel BlueHDi motora koji pružaju zadovoljstvo u vožnji, a istovremeno su snažni i poštuju životnu sredinu. Zahvaljujući BlueHDi tehnologiji, izduvnom sistemu koji se sastoji od filtera za čestice i SCR sistema, Citroën nudi efikasan i trajan odgovor na emisije štetnih gasova za dizel motore.

MENJAČI SA DOBRIM PERFORMANSAMA

I sa PureTech 82 S&S i PureTech 110 S&S benzinskim motorima, kao i sa BlueHDi 100 S&S dizel motorom novi Citroën C3 Business ima manuelni menjač poslednje generacije, moderan i prijatan pod rukom, a istovremeno lak i jednostavan za upravljanje.

Galerija slika