Berling Business

Izaberi boju

Izaberi nivo opreme

LIVE PACK

BlueHDi 100 S&S BVM

ABS, ESP, ASR, REF, AFU, Hill Start Assist pomoć pri pokretanju vozila na nagibu, 6 vazdušnih jastuka, automatsko uključivanje svetala, dnevna svetla, Follow Me Home sistem osveljenja, Magic Wash prednji brisači stakla, Coffee Break Alert upozorenje na vreme za pauzu, Prepoznavanje saobraćajnih znakova za ograničenje brzine, Active Safety Brake sistem za automatsko kočenje u slučaju opasnosti, klima uređaj, audio sistem RD6 DAB na ekranu od 5“ sa 6 zvučnika, bluetooth, USB, 3,5“ ekran u boji na instrument tabli, putni računar, prednja utičnica 12V, limitator i regulator brzine, prednji i zadnji branik, ručice na vratima i kućišta spoljnih retrovizora u crnoj boji, električni podizači prednjih stakala, stakla u drugom redu koja mogu da se odškrinu, podizna zadnja vrata sa grejanim staklom i brisačem, elektro podesivi i grejani spoljni retrovizori, centralno zaključavanje, servo upravljač podesiv po visini i dubini, vozačevo sedište podesivo po dužini, visini i nagibu, pojedinačno suvozačevo sedište podesivo po dužini i nagibu, preklopiva zadnja klupa i naslon u 2. redu deljiv u odnosu 1/3-2/3, pregradna stena + rešetka iza drugog reda sedišta, isofix kopče u drugom redu sedišta, indirektna kontrola pritiska u pneumaticima, set za popravku pneumatika i 16“ čelični točkovi sa TWIRL ukrasnim poklopcima.

FEEL

BlueHDi 75 BVM

 BlueHDi 100 BVM.

 

OPREMA LIVE PACK +
Citroën Connect radio na 8“ ekranu osetljivom na dodir sa 6 zvučnika, zadnji parking senzori, prednja svetla za maglu, leva bočna klizna vrata, LED dnevna svetla, automatski brisači sa senzorom za kišu, prošireno prepoznavanje saobraćajnih znakova i preporuka za brzinu, ručice na vratima i kućišta spoljnih retrovizora u boji karoserije, električni sekvencijalni podizači prednjih stakala, multifunkcionalni upravljač, podešavanje vozačevog sedišta u lumbalnom delu, naslon za ruke na sedištima vozača i suvozača, preklopivo suvozačevo sedište i stolić i džepovi na poleđini prednjih sedišta.

Karakteristike Citroen Berlingo Business

OPTIMALNA MODULARNOST

Odvažan i potvrđeni karakter, dinamična silueta, dizajn štitnika Airbump® i detalja u boji izdvajaju kombinovano vozilo novi Berlingo Business. Savršeni pomoćnik u poslu može da poveze 5 putnika i ima nosivost do 770 kg. Izrađuje se u dve dužine M i XL kako bi mogao da zadovolji sve vaše potrebe.Da zaštiti putnike i robu novi Berlingo Business poseduje rešetkastu pregradu iza zadnjih sedišta. Kupovinom novog Berlinga Business sva pravna lica ostvaruju mogućnost povraćaja PDV-a.

SKROJEN ZA SVE UPOTREBE

Zadnja sedišta mogu da sklope, posebno ili zajedno, u pod, i savršeno se prilagođavaju željenoj konfiguraciji. Njihovim preklapanjem se dobija ravan pod. Novi Citroën Berlingo Business može da ponudi, kada se suvozačevo sedište preklopi u pod, mogućnost tovara dugog više od 3 metra, sa veličinom XL.

BOČNA KLIZNA VRATA

Novom Citroën Berlingu, koji je praktičan unutra kao i spolja, lako se pristupa zahvaljujući bočnim kliznim vratima. Širina ovih vrata je povećana kako bi se maksimalno iskoristila.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Novi Citroën Berlingo je deo Citroën Advanced Comfort® programa.Za sva vaša putovanja, on nudi optimalni kvalitet zahvaljujući komforu njegovih sedišta, njegovom oslanjanju, kao i zvučnoj izolaciji.

POTVRĐENA OSOBENOST

Visoki i kratak poklopac motora za bolju dominaciju putem, široki prednji deo, veliki vetrobran, štitnici Airbump®… Zahvaljujući svom robusnom dizajnu i mekim linijama novi Citroën Berlingo je uspeo da spoji odvažnost, praktičnost, inteligenciju i udobnost.

Galerija slika