312
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-312,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

VOZILA

CITROËN C1

CENA OD 10.290€

CITROËN C-ELYSÉE

CENA OD 11.490€

CITROËN C3

CENA OD 11.290€

NOVI CITROËN C4 CACTUS

CENA OD 14.090€

NOVI CITROËN C3 AIRCROSS

CENA OD 14.390€

CITROËN C4 SPACETOURER

CENA OD 19.190€
qode-eliptic-slider

SERVIS

Autopromet je ovlašćeni serviser Citroën vozila za teritoriju Srbije. Pored pružanja usluga održavanja vozila u garantnom roku, bavimo se i popravkom i servisiranjem starijih vozila.

AUTOPROMET CITROËN

KONFIGURATOR

Autopromet konfigurator Vam omogućava da kreirate idealan miks paketa opreme i dodatne opreme, shodno Vašim željama i potrebama.

POLOVNA VOZILA

Autopromet plac polovnih automobila u svakom trenutku ima veliki broj vozila. U pitanju su test vozila, vozila otkupljenja od vlasnika po modelu staro za novo, kao i vozila iz uvoza. Svi automobili koji se nalaze u našoj ponudi su testirani.

STARO ZA NOVO ILI OTKUP

Umesto da razmišljate kako i kome prodati, koliko će trajati prodaja, kakav administrativni lavirint zamena starog vozila novim donosi, dođite u prodajni salon Autoprometa na Novom Beogradu i obavite sve na jednom mestu.