Autopromet je ovlašćeni diler i serviser za Citroen vozila

Putnička vozila

Zavirite u budućnost, Električna I Hibridna Vozila

Mi u Citroenu verujemo da električni automobili treba da budu dostupna svima.

Predstavljamo vam naš potpuno električni asortiman koji se sastoji od modela  ë-C4 Electric i  ë-C4 X Electric.

Ako tražite plug-in hibrid, birajte između modela kao što su novi C5 Aircross Plug-in Hybrid i novi C5 X Plug-in Hybrid, svaki sa dometom vožnje na struju do 55 km savršeno prilagođenim za većinu dnevnih putovanja.

Zato volimo da kažemo da imamo sve vrste električne energije za sve vrste ljudi – ELECTRIC FOR ALL.

Servis

Autopromet je ovlašćeni serviser Citroën vozila za teritoriju Srbije. Pored pružanja usluga održavanja vozila u garantnom roku, bavimo se i popravkom i servisiranjem starijih Citroen vozila.

Limarsko-Farbarska Radionica

U sklopu Autopromet servisa nalazi se i limarsko-farbarska radionica koja će se pobrinuti da vaše vozilo pregledaju i popravljaju najbolji tehničari u industriji, čiji je prioritet brzo i bezbedno vraćanje vašeg automobila na put.

KOMERCIJALNA VOZILA

Dostavna vozila Citroën su savršena za profesionalnu upotrebu.

Zavisno od kapaciteta ili tehničkih karakteristika koji su Vam potrebni, dostavna vozila Citroën Vam omogućavaju da dobijete odlično vozilo za transport onoga što Vam je neophodno.

Otkrijte sva nova dostavna Citroën vozila koja su dostupna u Srbiji.

AUTOPROMET CITROEN

Autopromet plac polovnih automobila u svakom trenutku ima veliki broj vozila. U pitanju su test vozila, vozila otkupljenja od vlasnika po modelu staro za novo, kao i vozila iz uvoza. Svi automobili koji se nalaze u našoj ponudi su testirani.

Umesto da razmišljate kako i kome prodati, koliko će trajati prodaja, kakav administrativni lavirint zamena starog vozila novim donosi, dođite u prodajni salon Autoprometa na Novom Beogradu i obavite sve na jednom mestu.